logo Hannah vzw  

HANNAH INTERCULTURELE PROJECTEN v.z.w.

 

bloemen

Hannah's Lentetentoonstelling 2023
Uitnodiging
 

 

 

Hannah is als kunst-huis actief sedert eind 2002.

Er waren intussen meer dan 70 tentoonstellingen, naast poëzie-avonden, voordrachten  en concerten.

We hebben ervan genoten, samen met de kunstenaars, de bezoekers, de kopers en de goede doelen waarmee we deelden.

 

Omwille van gezondheid en leeftijd moeten we over enkele maanden de galerij sluiten. Jammer, want elke activiteit was er een feest.

Hannah was een huis waar men mensen kon ontmoeten. Dat was al vanaf de start de bedoeling en dat maakt afscheid nemen zo moeilijk. 

 

Er zijn nu nog zoveel kunstwerken te zien en te koop. Voor de (ingekaderde) etsen, schilderijen en litho's kan u een kijkje nemen in dit pdf-bestand.


En dan spreken we nog niet van de verzameling wijnglazen en diverse koffiekopjes meegebracht door vrienden (of gekocht in het Spit). Want ook die kasten moeten leeg. Zestig jaar verzamelen levert mooie stukken op. We hopen er vrienden plezier mee te doen.

 

Wij nodigen u daarom uit op onze open week-ends waar  U kan komen snuisteren in de schatten: misschien nog een werk(je) kopen van een Tsjechisch graficus, een Russische-Tsjechische schilder, een Franse keramist of een Praagse beeldenvormer.Of een bronzen  beeld van onze Leuvense Willy Peeters en een krachtige boom geschilderd door Leen Stalmans. 

 

Zoals in het verleden gaat een substantieel percentage van de opbrengst naar een goed doel. Deze keer is dit aan Dokters van de Wereld, een organisatie die o.m. hulp biedt aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië en ook in Oekraïne actief is.. De opbrengst van de verkoop van huisraad gaat integraal naar dat doel. Enkele speciale items vindt u hier.

 

U bent hartelijk welkom. Zoals altijd is er koffie, thee of een sapje (wijn is ook een sapje ). En daar komt zeker nog een koekje bij.

 

Met vriendelijke groeten,

Leni Creuwels, Andrea Rabijns, Karine Gutschoven, An Dieu en Jan Engelen

 

 

 

De open weekends zijn:

* de zaterdagen 8 april, 15 april, 22 april en 29 april

* de zondagen 2 april, 9 april (Pasen), 16 april,
  23 april en 30 april

* en maandag 1 mei.

telkens van 13u30 tot 17u30

of op afspraak: 016 23 85 74


 

Permanent in Hannah               

  •  


    ANDERE ACTIVITEITEN